Serveis principalsAnàlisis Clínics

Disposem de servei de laboratori, per tant, podem fer al moment els anàlisis clínics que la teva mascota necessiti.

Identificació Animal (Microxips)

Implantacions d' Identificació animal, gestions de passaport i canvis de propietaris. Com ja sabeu l´ús d'identificació animal es obligatori en gossos i s´aconsella en gats o fures. Qualsevol tràmit per a la teva mascota.

Cirugia

Realitzar o no una cirurgia veterinària sempre és una decisió important. Consulteu totes les opcions abans de prendre una decisió i recordi que la nostra experiència i mitjans ens permeten operar des d'un cadell de dies fins a les mascotes més grans.

Desparacitació

La desparasitació de les mascotes en els terminis fixats són fonamentals per mantenir la salut de les seves mascotes. Són la base de la medicina preventiva dels animals de companyia. Al nostre centre ens encarreguem de les desparasitacions tant externes com internes.

Dietes de prescipció

Aliments per alleujar o tractar problemes de: ronyó , ossos , obesitat o estómac. Al mercat hi ha una àmplia gamma d'aliments terapèutics que ajuden a les teves mascotes amb determinades malalties i puguin tenir una adequada qualitat de vida

Ecografia

L'ecografia se serveix dels ultrasons per generar imatges dels òrgans interns. És una prova no invasiva. No causa cap dany sobre l'animal ni té efectes secundaris en el seu organisme.

Hospitalització diürna

La Clínica disposa de zones d'hospitalització per ingressar, durant el matí, animals malalts per diferents causes, convalescents o per albergar animals acabats d'operar .

Inseminació Artificial

La inseminació artificial és usada en animals per propagar bones qualitats d'un mascle en moltes femelles. És especialment emprada en cavalls , vaques , porcs , gossos amb pedigrí i ovelles. El semen és recol·lectat , refrigerat o / i congelat, i enviat a la ubicació de la femella.

Neteges Dentals

La boca és l'entrada a l'organisme dels sistemes respiratori i digestiu ia més, sent una cavitat anatòmicament complexa , es veu exposada a múltiples agents que la poden danyar

Medicina Interna

La medicina interna de gossos i gats és l'especialitat mèdica que més ens motiva juntament amb la cirurgia. Aquesta motivació és fonamental perquè el nostre equip sigui especialment eficaç en el diagnòstic i tractament de les malalties de gossos i gats.

Oftalmologia

Disposem de tot el necessari per oferir-li, des del diagnòstic més precís de les patologies oculars , fins a les cirurgies oftalmològiques més complexes , com les de les cataractes.

Raigs X

Per mitjà dels raigs X es pot determinar malalties òssies, però també en teixits tous com trastorns pulmonars o obstruccions intestinals, entre d'altres.

Traumatologia - Ortopèdia

Aquesta cirurgia s'ocupa de reparar tant fractures d'ossos com trencament de lligaments. El nostre personal qualificat per a aquest tipus de cirurgia ja que ha realitzat cursos específics. Tractem des de les hèrnies cervicals fins a les fractures , fins i tot malformacions òssies.

Vacunacions

Les vacunes són productes biològics que estimulen el sistema immunitari produint anticossos específics. Adeqüem el protocol de vacunació per a la teva mascota depenent del risc a què estigui exposat segons zona geogràfica i hàbits de vida.

Visites a domicili

Pensat perquè els propietaris de mascotes puguin rebre a casa l'atenció que el seu animal de companyia necessita , sense les molèsties que suposa desplaçar-se a un centre veterinari i sense que per això perdin la qualitat i professionalitat que requereixen.